Et Alsidigt gulvfirma der beskæftiger sig med Vinylgulve Tæpper Linoleum Trægulve Gulvafhøvling Gulvafslibning Gulvbehandling

Vinyl

Vådrumsvinyl

Særlig godt til vådrum

Vinyl er vandresistent og er derfor et rigtig godt anvendeligt materiale på badeværelser og i køkkener. Faktisk er vinyl det eneste materiale der må anvendes i badeværelset, udover fliser og klinker, og kan monteres alle steder hvor er der forekommer vand. Det kan normalvis lægges på det eksisterende gulv, såfremt dette er tørt og jævnt. I badeværelset skal der bruges homogen vinyl, da denne type kan svejses, og sikres mod vand gennemtrængning. For at sikre dit miljø, er der specielle bygningsregler for vådrum – lad Jimmis Gulvservice som fagekspert, montere vinylen i dit badeværelse. Vi garanterer et flot resultat, der er afstemt med stilen på din bolig.

Fugtbelastning og udluftning.

Vådrum som badeværelset og køkkenet, er boligens dyreste rum, men også nogle af de mest spændende rum at forholde sig til.

På badeværelset og i køkkenet, er risikoen for alvorlige fugt – og vandskaber størst, og skyldes som regel direkte påvirkning af vand vandskader er størst. Sørg altid for konstant udluftning – både i bad og køkken. Dette er med til at mindske skadernes omfang og sikrer desuden et bedre indeklima.

Boligvinyl

Vinyl – det praktiske valg til din bolig

Vinyl har en lukket overflade og har ikke et trægulvs sædvanlige sprækker, hvor snavs kan samle sig. Et vinylgulv er blødt at stå og gå på, varmer og isolerer og er lyddæmpende. Det moderne vinylgulv har matte, rengøringsvenlige overflader – og findes i et hav af mønstre, farver og prægninger.

Slidstærkt og rengøringsvenligt

Vinyl er et slidstærkt og rengøringsvenligt materiale og ses ofte i køkkenet, på gangarealer, i bryggerset eller på badeværelset.

Vinylen er et kunststof, der produceres af polyvinylchlorid – også kaldet PVC.

Fornuftig på prisen

Når tiden er inde til forandring i hjemmet, er der mange overvejelser at gøre sig. Hvilken type gulv skal der vælges? Og hvad med prisen? Da vinyl er et kunststof, er det ikke nær så dyrt som et gulv i naturlige materialer såsom trægulve og linoleum.

Vi har et bredt udvalg af vinyler i alle afskygninger og kan skaffe designs hjem – næsten fra dag til dag. Så book et besøg af den rullende gulvbutik allerede i dag.

Udvalgte varebilleder

Vi har et bredt udvalg af vinyler i alle afskygninger og kan skaffe designs hjem – næsten fra dag til dag.

 · Holbæk · Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge · 

kontor / lager

Få et uforpligtende tilbud