Et Alsidigt gulvfirma der beskæftiger sig med Vinylgulve Tæpper Linoleum Trægulve Gulvafhøvling Gulvafslibning Gulvbehandling

Om virksomheden

Med udgangspunkt i jeres ønsker går Holbæk Gulventreprise til opgaven med indlevelse og forståelse. Vi stiller erfaring, faglighed og knowhow til rådighed, så slutproduktet bliver præcis, som I har drømt om.

Vi samler på glade og tilfredse kunder, derfor er god service en kerneværdi for virksomheden, hvor vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så vores kunder får det bedste resultater leveret til tiden.

Vi udfører alt inden for gulvservice, hvor vi blandt meget andet lægger nye gulve i private hjem og hos virksomheder.
Vores kompetencer rækker vidt – hvad enten det drejer sig om linoleum, vinyl, kork-, parket- eller plankegulve, så løser vi opgaven professionelt og til tiden.

om-os 1 Holbæk Gulventreprise Et alsidigt gulvfirma

Historien

Siden 2013 har Andreas Schrøder stået i spidsen for Holbæk Gulventreprise, der i dag beskæftiger 10 fastansatte medarbejder, som løser opgaver for mindre privatkunder op til de helt store entrepriser.

Andreas er uddannet tømrer og har arbejdet to år i branchen, inden han blev efteruddannet som gulvlægger. Han arbejdede som gulvmand i otte år, inden han stiftede eget firma.

Til hverdag sidder Andreas på kontoret, hvor han tager sig af store entrepriser, mindre opgaver og administration.

På kontoret sidder også Joan Sørensen, der primært tager sig af privatkunder og opgaver som blandt andet boligvarer, tæpper, vinyl, trægulv og gulvafslibning.

Kig gerne forbi

Få et uforpligtende tilbud