Et Alsidigt gulvfirma der beskæftiger sig med Vinylgulve Tæpper Linoleum Trægulve Gulvafhøvling Gulvafslibning Gulvbehandling

Linoleum

Linoleum er et bæredygtigt valg I en længere årrække var interessen for linoleum knap så stor. Det klassiske naturmateriale der gennem 100 år var et yderst populært valg, måtte se sig slået af nye trends på markedet og ikke mindst – nye kemiske materialer. Sidst i 1960’erne kulminerede udviklingen for alvor, da plasten – bl.a. vinyl, indtog verden med storm.

I dag er linoleum atter et godt bud på et smukt, behageligt naturgulv, som bl.a. skyldes at vi har taget bæredygtighed til os og ikke mindst retro trenden, som stor tendens i vores indretning.

Et linoleumsgulv er nemt at rengøre med kost eller støvsuger, og nemt at vaske med et PH-neutralt vaske og plejemiddel.
Holdes gulvet rigtigt, har man et gulv der står smukt i mange år.
Desuden er linoleum et godt valg til allergikere, da naturmaterialet ikke er allergifremkaldende.

Linoleum er et varmt, blødt og slidstærkt naturprodukt uden kunstige tilsætningsstoffer. Råmaterialerne er linolie, harpiks, træmel, korkmel og kalkstensfarvepigement og anvendes ofte i de rum af boligen, der kræver stor slidstyrke og resistens overfor fedt, olie og opløsningsmidler. Linoleum er desuden et populært valg i erhvervsområder, med sin homogene overflade, der også er særligt modstandsdygtigt overfor pletter.

Udvalgte varebillede

Med linoleum er der mange forskellige designs at vælge imellem og det er muligt at kombinere farver og mønstre i en uendelighed. Bliv inspireret af de mange smukke, “skæve” og trendy muligheder i galleriet nedenfor.

Vi har et stort udvalg af linoleumsprøver i vores rullende gulvbutik – så book dit besøg allerede nu.

· Holbæk · Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge · 

kontor / lager

Få et uforpligtende tilbud