Et Alsidigt gulvfirma der beskæftiger sig med Vinylgulve Tæpper Linoleum Trægulve Gulvafhøvling Gulvafslibning Gulvbehandling

Velkommen hos

Holbæk Gulventreprise

Få et uforpligtende tilbud

Holbæk Gulventreprise

Gulvtæpper

Gulvtæpper findes i alverdens mønstre og farver. Hos Holbæk Gulventreprise finder I et stort tæppeudvalg til konkurrencedygtige priser.

Når I har fundet det tæppe, der passer bedst til jeres hjem, sørger vi for at lægge det hurtigt og effektivt.

Holbæk Gulventreprise

Trægulv

Når I vælger trægulv, er det afgørende, at I vælger ud fra, hvor og hvordan gulvet skal bruges. De forskellige træsorter kan give jeres hjem forskellige udtryk og har desuden forskellig slidstyrke og krav til vedligeholdelse.

Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, så I får de bedst mulige betingelser for at vælge det helt rigtige gulv.

Holbæk Gulventreprise

Om os​​

Vi udfører alt inden for gulvservice, hvor vi blandt meget andet lægger nye gulve i private hjem og hos virksomheder. Vores kompetencer rækker vidt - hvad enten det drejer sig om linoleum, vinyl, kork-, parket- eller plankegulve, så løser vi opgaven professionelt og til tiden.

Holbæk Gulventreprise

Kontakt os​

Vi har mange års erfaring med alle former for gulvbeklædninger, og vi klarer både de store og de små opgaver. Vi stiller altid vores knowhow, erfaring og faglighed til rådighed, når I skal have nye gulve eller de eksisterende skal vedligeholdes. Kontakt os for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

UDVALGTE PROJEKTER

01

Holbæk Sportsby

Vi har leveret og monteret gulve i VIP-områder, sundhedscenteret, træningslokaler, kontorer og trapper i Holbæk Sportsby.
Læs mere

02

Eventyrlunden Børnehus

Vi leverede og monterede undergulve og akustiklinoleum under renoveringen og ombygningen af Eventyrlunden Børnehus i Holbæk.
Læs mere

03

UCC Campus Carlsberg

Vi har leveret og monteret 14.000 kvadratmeter linoleum til byggeriet af UCC (University College Capital) Campus Carlsberg.
Læs mere

04

Glade kunder

Holbæk Gulventreprise samler på glade og tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid et professionelt stykke arbejde til den aftalte deadline.
Læs mere

Brug for en reference?

Få pris på gulvbehandling med det samme

Indtast oplysningerne herunder og få din pris med det samme på gulvbehandling

OBS! Der er tillæg for kørsel som udregnes ved ordre afgivelse.