Et Alsidigt gulvfirma der beskæftiger sig med Vinylgulve Tæpper Linoleum Trægulve Gulvafhøvling Gulvafslibning Gulvbehandling

Gulvafslibning og gulvafhøvling

Hos Holbæk Gulventreprise tilbyder vi billig gulvafslibning og -afhøvling af trægulve for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi udfører gulvafslibning med alle kornstørrelser. I særlige tilfælde kan vi også udføre gulvafhøvling, ligesom vi gerne laver den efterfølgende gulvbehandling.

​Professionelle fagmænd forlænger gulvets levetid

​Vi benytter professionelle maskiner til både gulvafslibning og gulvafhøvling. Dermed sikrer vi, at gulvet udsættes for minimal nedslibning. Normalt er det ikke nødvendigt med afhøvling af gulve, og det er begrænset, hvor mange gange et gulv kan tåle afhøvling. ​

Vi udfører afslibning af gulve med både grov- og finslibning. Det sker altid nænsomt, da det er begrænset, hvor mange gange man kan slibe et gulv – især parketgulve.

Normalt benytter vi kun grovslibning eller ligefrem afhøvling, hvis gulvet skal rettes til.

Vi vejleder altid om det rette valg ved slibning af gulv, ligesom vi gerne råder i forhold til valg af gulvafslibning og gulvbehandling. Den bedste form for gulvbehandlingen afhænger af det forventede slid på gulvet, ligesom den rette overfladebehandling afhænger af jeres ønsker til nuancer og rengøringsvenlighed.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om henholdsvis gulvafslibning og -afhøvling af trægulve. Vi kan drøfte priser og løsninger, hvorpå vi laver et uforpligtende tilbud med en fast pris. ​

Du er velkommen til at ringe på tlf. 51 74 80 00 eller send en mail på info@holbaek-gulve.dk

Støbte undergulve / opretning

Hos Holbæk Gulventreprise tilbyder vi opretning af undergulv med spartling, vi sørger for dit undergulv er klar til der skal lægges.

  • Vinyl
  • Tæpper
  • Linoleum

 

Vi klarer også opretning af undergulv til fx:

  • Trægulv
  • Laminatgulv
  • Vinylplanker

For at sikre den ønskede planhed i den videre gulvbelægning er det vigtigt at undergulvet oprettes.

Vi benytter flydemørtel / flydespartel hertil. Det er vigtigt med et plant undergulv, det kan ofte spare dig mange penge på længere sigt.

Ofte bortfalder garantien grundet et skævt undergulv, der ikke overholder tolerancen for gulvets planhed. Her er flydespartling for det meste den billigste og bedste løsning for opretning af et skævt undergulv.

Udvalgte billeder

Her er vi på en spændende opgave i et skønt sommerhus i Odsherred. De gamle trægulve trænger til nyt liv og her lyder opgaven på afslibning, lak og hvid pigmentering. Gulvene er slebet, har fået grundlak og yderligere 2 lag lak og til sidst en kraftig hvid pigmentering.

 · Holbæk · Nykøbing Sjælland · Asnæs · Hørve · Fårevejle Stationsby · Vig · Højby · Rørvig · Fårevejle Kirkeby · Havnebyen · Grevinge · 

FØR
UNDER
EFTER

kontor / lager

Få et uforpligtende tilbud